28 Mart 2013 Perşembe

Mağaza gezerek alışveriş yapan anne kalmayacak! Mompery.com'a uğrayın, en büyük indirimi siz kapın!

Vitrin gezmek, artık demode olmaya başladı. Geçiyorsunuz internet başına ve birkaç küçük dokunuşla seçtiğiniz güzel ürünler anında kapınızda. "Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi büyük markaların siz bayanlar için sağladığı kolaylıklar ve % 90’lara varan indirimler aklınızı başınızdan alacak. Hepsi Mompery.com’a yapacağınız giriş sayesinde kolayca elinizin altında.

Daha önce Trendyol’da deneyim kazanmış olan genç ekip, Mompery.com’u tasarlarken “Ancak başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya değer bir hayattır” düşünüşüyle yola çıkmışlar ve kendilerini annelere hizmet etmeye adamışlar. Siz ve sizin için değerli olan sevdiklerinizi mutlu edebilecek büyük indirimler sağlıyorlar.

‘Ne zaman açılıyor bu indirimler ve fırsatlar diye düşünenleriniz vardır mutlaka. Her sabah 7’de açılan indirimli butikler, 72 saatte bir de yepyeni ürünlere yenileniyor ve zenginleştiriliyor. Özellikle anne ve çocuk ağırlıklı ürünlere yer veren sitede en çok ilgiyi şu anda 5 gün daha sürecek olan Hello Kitty lisanslı ürünleri çekiyor.

İndirim fırsatı, üye olduğunuz anda size gelen 20 TL değerindeki hediye çekiyle başlıyor. İlk 100 TL alışverişte “ekstra” 20 TL indirim kuponu kazanma şansınız da var. Kısacası, hemen www.mompery.com adresine uğrayın, ilk günden 40TL hediye çeki avantajını da kaçırmayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...