21 Kasım 2013 Perşembe

Çocuğunuza daha fazla zaman ayırmak ister misiniz?

Çamaşır makinesinin bitmesini beklemek, asmak, kurumasını beklemek, hepsini teker teker geri toplamak.. Hiçbirimizin böyle bir zamanı yok. Hele ki sizden ilgi bekleyen, birlikte oyun oynamak isteyen, ödevlerine yardım etmeniz gereken çocuklarınız varsa...

İşte tam da bu yüzden artık Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi var.

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi çamaşırlarınızı kesintisiz yıkayıp kurutuyor, çamaşıra ayırdığınız zaman çocuklarınıza ve size kalıyor.

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin en çarpıcı özelliklerinden biri 29 dakika hızlı Yıka & Kurut programı. Bu Türkiye’deki en hızlı yıkama kurutma özelliği. Diyelim ki çocuğunuz sabah kahvaltıda önlüğünü lekeledi. O daha kahvaltısını bitirmeden önlüğü yıkanmış ve kurutulmuş şekilde hazır. Büyük kolaylık!

Çamaşır yıkarken gereğinden fazla deterjan kullanmak alerjiye neden olabilir. Cildi hassas, kolay alerji olan bir çocuğunuz varsa, özellikle dikkat etmeniz gerekir. Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi bu konuda da yardımcınız oluyor. Yük ve Deterjan Sensörü özelliğini seçip çamaşırlarınızı makineye yerleştirdiğinizde, makine otomatik olarak çamaşır miktarını algılıyor. İdeal yıkama için gerekli program süresi, enerji ve su ihtiyacını ayarlıyor ve gerekli deterjan miktarını öneriyor. Bu fazla deterjan kullanımı engelliyor. Üstelik gereksiz su ve elektrik kullanımını da önleyerek tasarruf yapmanıza yardımcı oluyor.

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin birbirinden “akıllı” ve “tasarruflu” özelliklerini ayrıntılı incelemek için tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Tasarruf demişken, zaten A+++ yıkama performansına sahip olan Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin ekstra tasarruf sağlayan bir özelliği daha var: EcoTime. Bu özelliği kullandığınızda, makineniz elektriğin ucuz olduğu saatlerde çalışıyor. Bu tasarruf, doğrudan elektrik faturanıza düşüş olarak yansıyor.

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi’ni detaylı incelemek, hatta ücretsiz kargo ve montaj fırsatıyla şimdi satın almak isterseniz şu linki ziyaret edebilirsiniz: http://bit.ly/1bTQAuc



Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...