Mutlu bir haftasonumuz olsun.... Malum ortalik grip vakalarindan yıkılıyor.... Hal böyle olunca yediklerimize daha dikkat etmemiz gerekiyor... Pazarda gördüm turp eskiden ne çok tüketirdik salatalarda şimdilerde ara verdik nedense ama turp yerini yine aldi sofralarimizda...
Tam bir C vitamini deposu kalorisi çok düşük özellikle saçlara ve cilde çok ama çok faydali...
Kırmızı ve beyaz olarak mevcut... Ben genelde salatadan ayri olarak yuvarlak şekilde dilimleyip biraz limon tuz ve zeytinyağı ile süslüyorum ki acimsi tadi gitsin... Bu aralar sofranizda bulundurun derim yedirebilyorsaniz cocuklariniza yedirin.... Bol saglikli günler diliyorum..
çok severim turp'u,hele salataları balık için hazırlayınca havuçla ve mor lahana ile ayrı yakışıyorlar.beyaz turp tatlı,kırmızı orta,siyah ise ben burdayım diyen sertliğinde.ohh canım çekti valla.
YanıtlaSilevet bende genelde mor lahanayla çok seviyorum zeytinyağı ve limon biraz da kuru soğan ekmeği batır batır ye :)
Silşuanda yiyorum vallahi:)) tamda denk geldi yayının...bide bunun siyahı var ama henuz denemedim ...bençok seviyorum kıtı kıtır yeniyor elde beni tokta tutuyor...
YanıtlaSilben tek başına pek yiymiyorum turp u salatanın içerisine olmalı ozaman yemeğe doyamıyorum...
Silkesınlıkle katılıyorum bızım kısın salatamızdan eksık olmaz gercı fazlası acaip gazı yapıyor ama faydası cok sık tuketmeye ozen gosterıyoruz
YanıtlaSilinternette okumuştum eğer limon sıkmadan ve zeytinyağsız yenirse yani çiğ şekilde ozaman çok gaz yapıyormuş galiba limon tuz ve yağ onun gazını alıyor :)
SilBloglunuzu Tanıtarak ve backlink sağlayarak hem seo açısından hemde hit açısından güzel bir platform oluşturduk. Hemen Sitenizi veya Blogunuzu tanıtın ! Yarışmaları kazanarak bedava reklam alabilirsiniz .
YanıtlaSilBlog Tanitma http://blogtanitici.blogspot.com
biz de bayılıyoruz.. dila havuçla karışık salatasına bayılıyor.. kışın gerçekten bol bol tükenmek lazım..
YanıtlaSilne güzel işte keşke benim minik oğlumda yese ama nerdeeee :) sevgiler...
Sil