25 Mart 2012 Pazar

MİLAD 29 MART

Evet milad 29 Mart .İşe başlama tarihim .Dört aylık doğum izni altı aylık da ücretsiz izin derken 10 ay ne çabuk geçti anlamadım.Doyamadım ki henüz ben oğluma.Nasıl O nu bırakıp da işe gideceğim kara kara bunu düşünüyorum...Hem de işten çıkış saati hiçbir zaman belli olmayan bir bankacı olarak yoğun,yorucu ve stresli günler başlıyor... Düşünün bir kere mesai saatleri içerisinde süt izinlerini oğlumun acıkma düzenine göre değil de,müşterilerin yoğunluğuna göre ayarlamak zorundayım...Çoğu zaman akşamları işten geldiğimde minik Paşam çoktan gece uykusuna geçmiş olacak ve ben O nu sadece uyurken sevebileceğim:(( Anne olan mesai arkadaşlarımdan biliyorum.Keşke mesai saatleri 9-18 olan bir işim olsaydı:) Bu kadar karamsar düşüncelerden sonra beni işe motive eden şeyler de yok değil...




Genelde halkının  büyük bir çoğunluğunun birbirini tanıdığı Yalova gibi bir ilde yaşamak bazen çok avantajlı.Tanıdıklar vasıtasıyla çok şükür bakıcı ablamızı da ayarladık.Atahan la aralarındaki diyaloğu kıskanmıyor değilim hani.Paşam bakıcı ablanın her hazırladığını yiyor ama bana sıra gelince bir naz bir naz sormayın...En azından gözüm arkada kalmayacak kayınvalidemin evi hemen yan tarafta...Ama yine de ben kuzumdan ayrı kalacağım.İşe adaptasyon dönemi umarım kısa sürer.Aslında işe adaptasyon değil de oğlumdan ayrı kalma adaptasyonu demek daha doğru olurdu.Bu sancılı dönemi  en az hasarla kısa sürede atlatmak için benden desteğini esirgemeyen sevgili eşime sonsuz teşekkürler..

11 yorum:

  1. gerçekten zor iş,o kadar alışmışken kuzuya.ama küçük yerde yaşamak dediğin gibi çok avantajlı bunu şimdi daha iyi anlarsın,en azından eve çok mesafeler yoktur, ama yinede adaptasyon kısa sürer inşallah cnm:)) hoşçakal

    YanıtlaSil
  2. İlk zamanlar biraz zorlar ama sonrasında alışılıyor.Sen enazından şanslısın 10 ay yanında olmuşsun,ben kızım 3,5 aylıkken işe başlamıştım.Kayınvalidenin yakında oturmasıda çok güzel devamlı oğlunu ve bakıçıyı kontrol eder.

    YanıtlaSil
  3. Ben de çalışan anneyim. ilk zamanlar zor gelecek evet, sonra istemeye istemeye alışacaksın, kolaylıklar dilerim şimdiden. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mecburen alışacağım.İlgine teşekkür ederim...

      Sil
  4. canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki bende kızım 3,5 aylıkken işe başlamıştım ve bankada çalışıyordum sen yine şanslısın ücretsiz izin alabilmişsin beni müdürüm tehdit etmişti ücretsiz izin alırsan bir daha geri başlayamazsın diye çalışan anne olmak zor ama bankacı bir anne olmak onun beş katı daha zor...ama alışıyo insan zamanla her şeye bak kızım 13 yaşına geldi ve ben hala çalışıyorum o da alıştı hayat devam ediyor ALLAH sağlıklı günler nasip etsin gerisi kolay bebeğini öpüyorum sevgiler senide bloguma beklerim..
    http://znurundunyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi dileklerin için teşekkür ederim.Umarım alışma devresi kısa sürer.Siz kızınızı büyütmüşsünüz maaşallah.Darısı başıma ozaman.

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. bir de istanbul trafiğinde olduğunu düşün işe gidiş 1buçuk saat, dönüş de .. herşey çok daha kötü olurdu:(
    bak mutlu olmak için bir sebep:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle evet...Allahtan evle iş yakın öyle kötü bit problem yok enazından şimdilik...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...